California! - Reisverslag uit California, Verenigde Staten van Lisette Boer - WaarBenJij.nu California! - Reisverslag uit California, Verenigde Staten van Lisette Boer - WaarBenJij.nu

California!

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Lisette

13 Mei 2008 | Verenigde Staten, California

Tjena,

Na een paar maanden in Zweden was het wel weer tijd voor vakantie! Op 25 april vertrok de studiereis van mn studievereniging! Na een hele lange vlucht kwamen we aan in San Francisco. Hier en in Los Angeles hebben we veel universiteiten en bedrijven bezocht; IBM, Google (geweldige lunch!), Berkeley, Stanford, Santa Barbara, SETI, UCLA en nog veel meer. Het weer was lekker, het programma goed en de groep gezellig; wat wil je nog meer? Nou, gokken in Las Vegas! De laatste dag zijn we naar Vegas gereden om hier de hele avond vrij te kunnen besteden. Na eerst een heel groot deel van The Strip te hebben bekeken heb ik samen met Frank een uur aan de roulettetafel doorgebracht. Helaas niets gewonnen, maar het was wel leuk om een keer mee te maken. Het was veel groter dan ik had gedacht, maar na 4 casino's heb je dat ook wel weer gezien.

Na de studiereis had ik nog een paar dagen in Nederland, voordat ik weer terug zou vliegen naar Uppsala. Deze dagen zijn echt voorbij gevlogen; veel mensen gezien, leuke dingen gedaan, lekker op t strand gelegen en t geheel afgesloten met het pinkstertoernooi!

Nu zit ik weer lekker op mn kamertje in Uppsala. Het is weer leuk hier te zijn, tis ineens allemaal groen! Toch moet er nu hard gewerkt worden, want donderdag heb ik tentamen zweeds! Van wiskunde heb ik ook wel wat gemist, dus dat wordt nog even hard aan de bak de komende weken.
Vier juni is t alweer ten einde hier en vlieg ik terug naar Nederland, om Zweden dan toch echt te verlaten...

xxx Lisette

• 17 Mei 2008 - 11:08

Suzan:

He ik wist helemaal niet dat je in Nl was, nou ja dan wacht ik wel tot je behouden terugkeer in juni.
    Geniet nog daar!

groeten Suzan

• 21 Mei 2008 - 20:47

Pauline:

nog 2 weken, wat is dat een ongelooflijk raar idee... maar eerst gaan we nog ontzettend genieten van al het moois dat Sverige ons te bieden heeft... Want voor je het weet zit je weer in de regen in Nederland!

Hej da!Puss och Kram!

• 29 Mei 2008 - 08:45

Frank:

Schrijf je nog wel een berichtje in Zweden?